Частни съдебни изпълнители в Пловдив и София разпродават имоти на Автомотор

...
Частни съдебни изпълнители в Пловдив и София разпродават имоти на Автомотор
Коментари Харесай

ЧСИ-та разпродават имотите на бившия дилър на Citroen в България

Частни правосъдни реализатори в Пловдив и София разпродават парцели на  " Автомотор Корпорация " АД, това е видно от Регистъра на Публичните продажби. 

Както Money.bg писа от 27 юни 2022 година " Автомотор Корпорация " АД към този момент не е оторизиран дилър за продажба на нови коли Citroen и гаранционни поправки на френската компания за градовете София, Пловдив и Видин.

По-скъпият парцел на  " Автомотор Корпорация " се намира в пловдивското село Труд. Имотът е с повърхност от над 10 хиляди кв. м и с начална цена 4 080 000 лв. (€2 086 070). Това е трета обществена обмен за този парцел и първа при тази първична цена, излиза наяве от обявлението на частния правосъден реализатор Петко Илиев. Застроената повърхност на постройката, според кадастралната карта е 3887 кв. м и съставлява " Търговски и сервизен център на " Ситроен " със трапезария и кафене ". 
 Имот на
Източник:

Имот на " Автомотор Корпорация " в пловдивското село Труд

Върху парцела има договорна ипотека и забрана. 

Публичната продан е почнала на 13 януари и ще завърши на 13 февруари в Районния съд в Пловдив.

Другият парцел на  " Автомотор Корпорация ", който е оповестена за обмен от столичния ЧСИ Стоян Якимов се намира в София, регион " Изгрев ", ул. " Тинтява " № 78. Началната цена на този парцел е 2 624 352 лева (€1 341 809). 
 Имот на
Източник:

Имот на " Автомотор Корпорация " в София

От обявлението за този парцел излиза наяве, че в него се включват индустриален обект, сервиз, кафе, скалад и магазин; търговски обект, административна постройка и шоурум; индустриално хале; заслон и сондажен бунар с контейнер.
 Настъпват промени в дилърската мрежа на Citroen в България
Настъпват промени в дилърската мрежа на Citroen в България

„ Автомотор Корпорация “ АД към този момент не е оторизиран дилър за продажба на нови коли Citroen, както и за гаранционни поправки за София, Пловдив и Видин

Върху тези изнесени на обществена обмен парцели има следните вписани тежести: Договорна ипотека в интерес на взискателя " Банка ДСК " АД за сумата от 46 172 евро- главница, ведно със Законна рента от 20 април 2022 година до окончателното й погашение, 1 001.56 евро.

Проданта на този парцел е почнала на 16 януари и ще завърши на 16 февруари в канцеларията на Софийски областен съд, става още ясно от Регистъра на Публичните продажби.
 ЧСИ продава къмпинг
ЧСИ продава къмпинг " Каваци " за над 4,2 милиона лв.

Къмпинг " Каваци " е благосъстоятелност на компания " Хелио-тур-С " АД, зад която стои предприемачът Николай Банев
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР